top of page

ruilen & retourneren

IN WELKE GEVALLEN KAN IK EEN ITEM RUILEN OF RETOURNEREN?

In bijvoorbeeld de volgende gevallen, behalve gepersonaliseerde of defecte artikelen:

  • Ik heb de verkeerde maat gekozen en ik wil deze graag veranderen

  • Het product is niet wat ik had verwacht en ik zou het graag willen retourneren of ruilen voor een ander

  • Ik heb mijn bestelling in slechte staat ontvangen

De producten die geruild of geretourneerd worden moeten in ieder geval in nieuw staat verkeren en geen sporen van gebruik vertonen, anders kan Label Lueur de terugzending niet accepteren. Het is uw verantwoordelijkheid om te zorgen voor een geschikte verpakking om ervoor te zorgen dat de artikelen in perfecte staat bij Label Lueur aankomen.  U kunt hiervoor het beste de doos gebruiken waarin de bestelling is afgeleverd. Als producten in slechte staat bij Label Lueur worden ontvangen, kunnen we de retourzending niet uitvoeren zoals gevraagd. Het termijn waarin je een artikel kunt ruilen of retourneren duurt 14 dagen, gerekend vanaf de dag dat de bestelling is afgeleverd.

 

WAAR KAN IK EEN RETOUR OF RUIL AANMELDEN?

U kunt hier uw retour aanmelden

OMRUILEN

Als u een product wilt laten omruilen voor bijvoorbeeld een andere maat dan kunt u dit aangeven in het retourformulier. Wij zullen binnen 2 dagen contact met u opnemen.

RETOURNEREN

Als u een product wilt retourneren, wordt u na het invullen van het retourformulier geïnformeerd. Stuur je retour altijd terug inclusief geleverd retourformulier. Als het pakket in ons magazijn is aangekomen en goedgekeurd, ontvangt u een bevestigingsmail. Het bedrag zal dan binnen vijf (5) werkdagen op uw rekening worden gestort.

Label Lueur is niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte pakketten en het is de verantwoordelijkheid van de klant om ervoor te zorgen dat het pakket in perfecte staat bij onze faciliteiten aankomt. Verzend daarom altijd uw pakketje met een Track & Trace service.

WAT IS HET RETOUR TERMIJN?

U kunt uw pakket terugsturen binnen 14 dagen vanaf de dag van levering.

 

WAT ZIJN DE RETOURKOSTEN?

De kosten wat betreft retourneren zijn voor rekening van de consument. De kosten voor retourneren bedragen €3,95. Deze kosten worden verrekend met het retourbedrag. 

Logo-20.png
bottom of page